adidas skor
Sverige   Logga in  /   Skapa konto  /   Kundkorg (0)
Valutor:

Frakt & Retur

Frakt

Vi använder US Postal Service eller ordna frakt för våra transporter med fyra till sju dagar från avsändandet av leveransen. När beställningen skickas från vårt företag, kommer vi att vara hela tiden spårningsprojekt för våra kunder. När ska hålla väskan i en oväntad transittrafik, eller skada på, skall få sent leveransbekräftelse, vänligen kontakta oss omedelbart.

Alla frakt datum är ungefärliga och från inköpsdatum och ge från den schemalagda tiden, aldrig. Det är ditt ansvar att se till att din relevant kontaktinformation kommer att skickas till budfirman. Enligt behovet av att rikta transporter, kan eventuella relaterade avgifter tillämpas ditt ansvar.

Du kan välja mellan online-övervakning på din leverans kurir företagets webbplats.

Individer som accepterar affären kommer att ge kurir leverans legitim mottagare av din produkt. Om det är absolut hitta sin väg i artikeln görs inom 5 dagar efter att mottagaren inte har någon rättslig lokala brevlådor, förutsatt återkomst tillbaka varan, och detta kan leda till en felaktig del, i detta fall, ansvaret för eventuella kostnader i samband med .

Återbetalning / utbyte

Vi stödjer bra, med tanke på trovärdighet mycket nöjd, men om du inte är nöjd med ditt köp av någon anledning, skicka ett e-post maila oss, vi kommer att ge dig ett bra utbyte eller återbetala det.

Gå tillbaka till oss inom 14 dagar efter mottagandet av. Icke - fel vara ska returneras i sitt ursprungliga un - förpackningen är skadad, ska vara i gott skick oanvänd. Om vi bestämmer att produkten har återvänt till villkoret att vi inte helt återförsäljning, förbehåller vi oss rätten att avvisa varor som faktiskt fått, även utanför detaljhandelspriset från återbetalning rätten att ta bort upp till 50%. Observera att porto och förpackning kan inte returneras såvida de faktiska fel projekten.

Defekta produkter

Projektet kommer att kontrolleras av vår produktutvärderingsgruppen, om projektet anses bero på produktions fel eller brister i material återbetalning eller ersätter vår webbplats utan extra sändningsladdningar. Om inte bruten, kommer det inte vara föremål för någon av de specifika bransch avkastning eller återbetalningar.

växelkurs

A: Alla internationella avkastningen ska få köpeskillingen inom 14 dagar från att återvända till vår hemsida.

B. Internationella fraktkostnader bör betalas av kunden (naturligtvis, förutom att vara gjort fel? Oss). Alla tullar, skatter, eller som skall betalas av kunden att returnera projektkostnaden.

Beskrivning igen

Vänligen returnera produkten i enlighet med följande instruktioner: Skicka oss ett mejl för att ange orsaken till returen för första gången, kommer vår supportpersonal ge dig leveransadressen. Uppackning och ompackning dina produkter, tänk på säkerheten. Bifoga ett papper, innehålla följande uppgifter:

* Namnet registrerades på webbplatsen.

* beställningar

* Ange orsaken till returen grejer.

* Du använder för att logga in på webbplatsen: s e-postadress.

Se till att du återvänder till just denna pappers- och förpackningsprodukter, och skicka den till oss. Ange spårningsvolymen, när du har fört tillbaka. Vår take är felplacerad i transit inte bär något ansvar för produktreturer. Om du är orolig, så rekommenderar vi att du anger de varor som rekommenderat brev och hålla bevis för offentliggörandet.